Kebahagiaan Semula Jadi
Dalam Setiap Sudu

Sejak 25 Februari 2016, Pro Eco Health Sdn Bhd bermula di Malaysia dengan komitmen yang kukuh untuk meningkatkan kesihatan dan gaya hidup semua orang di bawah kepemimpinan Ow Yong Chee Kong. Dalam masa dua tahun, kami telah mencapai pencapaian bersejarah dengan mengedarkan produk-produk kami ke negara-negara seperti Australia, China, Taiwan, Hong Kong, dan Indonesia.

pro eco signature propolis and honey

Produk Pilihan Utama Kami

500ml Setiap Botol

Kelulut Trigona
Stingless Bee Honey

Lebah Trigona termasuk dalam spesies lebah Meliponini dari famili Apoidea. Mereka tidak memiliki sengatan. Jika terganggu, mereka akan mengigit untuk membela diri. Lebah Trigona memiliki lebih dari 500 spesies di seluruh dunia.

10ml Setiap Botol

Trigona Green
Propolis

Propolis terbentuk dari resin yang diperoleh oleh lebah Trigona dari pohon yang mengandung lateks. Lebah Trigona kemudian memprosesnya untuk membentuk propolis, suatu substansi yang berwarna hitam, kuning, atau cokelat gelap di dalam sarang lebah Trigona.

pro eco health propolis

Manfaat Madu Bagi Tubuh

kebaikan madu

- Makanan Sihat Semula Jadi -

Madu adalah substansi alami yang serbaguna, penuh dengan antioksidan untuk melindungi sel, mendukung sistem kekebalan, dan memberikan energi cepat dan berkelanjutan. Selain itu, madu juga menenangkan tenggorokan yang sakit, menyehatkan kulit, dan membantu pencernaan, sehingga menjadi tambahan berharga dalam rutinitas harian Anda.

Ladang Lebah Kami

Dari sarang ke balang, kami mengawasi setiap langkah dalam proses pembuatan madu, memastikan produk kami memenuhi piawaian ketat kami untuk kemurnian, kelestarian, dan otentisiti.

stringless bee

Kelulut Stingless Bee

Produk madu premium kami adalah hasil dari kerja keras stingless bee, spesies lebah kelulut yang unik, dikenal dengan ukuran kecilnya yang berkisar dari 3 mm hingga 8 mm, serta tidak memiliki duri. Dengan lebih dari 500 spesies lebah kelulut di seluruh dunia, Malaysia memiliki 32 spesies yang teridentifikasi. Di Pro Eco Health, kami bangga memanfaatkan kualitas istimewa stingless bee untuk menghasilkan madu kami yang eksklusif.

bees on honey comb
stringless bee

SELAMAT UNTUK DIKONSUMSI

halal malaysia logo

- Dijamin 100% Halal -

Pilihan yang berkualitas dan bersertifikat Halal.

Imbas Kod QR untuk Maklumat Lanjut